Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

U wilt een garage bouwen bij uw woning of in uw tuin?

Met een zelfbouw garage van Chalet Center is dit, bij wijze van spreken, een fluitje van een cent. Onze houten garages zijn vergezeld van een zeer uitgebreide stuklijst en een degelijke en duidelijke Nederlandstalige handleiding, waardoor het bouwen van deze garages helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Lees meer

Garages

Uw garage zelf bouwen?

Garage zelfbouw van de constructie kan perfect door uzelf gebeuren, zonder een overdaad van machines en toebehoren nodig te hebben. Onze houten garages worden uiteraard het beste geplaatst op een stevige gewapende betonplaat met een gemiddelde dikte van ongeveer 15 cm dik, deze dikte is voornamelijk afhankelijk van de aard van de aanwezige ondergrond. Op een dergelijke ondergrond kunt u dus perfect een houten garage bouwen. Kostprijs is afhankelijk van uw toeleverancier. Wilt u goedkoper een garage bouwen? Prijs van het totale project zal sterk afhankelijk zijn van de gebruikte basis. U kunt namelijk ook garages bouwen op betonplaten. U kan dan volledig zelf, zonder enige interventie, een garage plaatsen. Hierdoor rendeert uw investering van een garage zetten maken optimaal.

Een garage zetten? U hoeft het niet alleen te doen

Ook kan u de garage laten bouwen door onze plaatsingsdienst in dienst te nemen indien u dit wenst, zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken om uw bouwpakket garage en regelen wij alles tot in de puntjes voor u. Het enige wat u zelf nog moet doen na de garage bouw is de constructie gaan afwerken met onze onderhoudsproducten, dit om ze te beschermen tegen de heersende weersomstandigheden.

Garage bouwen? Kosten besparen met Biancasa

U kunt trouwens ook een garage aanbouwen , bijvoorbeeld aan uw woning. Dergelijk aanbouw garage is trouwens onderhevig aan een BTW tarief van 6 %, wat dus ook weer een extra voordeel met zich meebrengt. U kunt ook een goedkope garage bouwen door middel van een Biancasa garage. Met een Biancasa garage kan u via een lage kostprijs een garage bouwen. Een Biancasa garage bouwen (prijzen) is de goedkoopste vorm van garagebouw. U kan in onze vestigingen steeds achter meer info vragen omtrent de bouw van uw garage en de prijs.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC