Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Finse chaletbouw binnen uw bereik!

Terug naar de natuur met het comfort van nu. Authentiek, romantisch en verantwoord. De kracht van moeder natuur en het buitenleven. Dat is de essentie van Finse chaletbouw. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben we een enorme know-how opgebouwd wat betreft Finse chalets en finse blokhuttenLees meer

Klassieke tuinhuizen

Chalet Center voert als merk onder andere Grandcasa. Dit is dé specialist in maatwerk. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner om uw Finse chalet te realiseren. Natuurlijk gezond. De geur proeven, de stilte horen, de natuur voelen, het bos ademen. Een Finse chalet van Chalet Center is een plaats om weg te dromen, om te zijn in totale harmonie.

Onze Finse chalets kunnen aangeleverd worden als zelfbouw pakket, of door onze chaletbouw dienst geplaatst worden. Een Finse chalet bouwen is ook mogelijk voor de doe-het-zelver. Een chalet bouwpakket bestaat steeds uit een gedetailleerde montagehandleiding en een op maat uitgewerkte stuklijst, die u stap voor stap begeleiden. Ontdek enkele voorbeelden van Finse chalets.

Wat is Finse chaletbouw?

Finse chaletbouw is de traditionele bouwwijze aan de hand van houtstapelbouw, die oorspronkelijk is ontstaan in de Scandinavische landen. Veelal wordt Finse chaletbouw ook geassocieerd met ronde of halfronde boomstammen. Uw Finse chalet van Chalet Center zal geproduceerd worden met 45 of 56 mm kwaliteit vurenhout, trouwens eveneens afkomstig van onder andere het hoge Finse noorden.

Voor meer info omtrent Finse chalets, bent u steeds welkom in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC