Engelse tuinhuizen brengen passie in uw tuin.

Wie droomt niet van een echt Engels tuinhuis? England, het land van de tuinen, heeft een lange traditie wat betreft tuinhuisjes Engelse stijl. Het non-conformistische karakter, de speelsheid, de romantiek van een Engelse tuin weerspiegelt zich ook in de Engelse tuinhuizen. 

De speelsheid van een Engels tuinhuis vertaalt zich bijvoorbeeld in zeshoeken of achthoeken, al dan niet met theatrale ramen en deuren. Het romantische karakter vertaalt zich bijvoorbeeld in de vorm van de ramen en deuren, de kruisverdelingen, het deurbeslag enzovoorts.

Tuinhuizen Engelse stijl vindt u bijvoorbeeld in de royal line van Grandcasa. Tuinhuisjes Engelse stijl kunnen echter ook meer de kant opgaan van plattelandsschuren of cottages.

Ook daaromtrent is de keuze bij Chalet Center zeer groot. Het is zelfs zo dat het merk Grandcasa een aparte lijn heeft gecreëerd die heel specifiek inspeelt op dit aspect van Engelse tuinhuizen: de Country line.

Grandcasa Country line: Engelse tuinhuizen in al glorie en pracht

De Grandcasa Country line bestaat uit tuinhuisjes Engelse stijl met een 42° dak en uitgerust me één of meerdere wolfsdaken. Deze Country line heeft heel wat modellen Engelse tuinhuisjes waarvan heel wat exemplaren zijn ontleend aan de typisch Engelse eikenhouten Heritage buildings. Al deze tuinhuizen Engelse stijl van Grandcasa kunnen ook optioneel worden uitgevoerd met eikenhouten steunpalen van 14 x 14 cm en met zinken dakgoten. Dit maakt de beleving en de authenticiteit van elk Engels tuinhuis zo mogelijk nog groter. Alle tuinhuizen Engelse stijl kunnen ook op maat worden aangepast aan uw wensen.

Kom even langs in één van onze filialen voor een persoonlijk gesprek of neem een kijkje op onze website.