Op zoek naar een eiken tuinhuis?

Een eiken tuinhuis is natuurlijk het van het, het oogt mooi en het is van oerdegelijk hout vervaardigd. Eiken tuinhuizen zijn echter onbetaalbaar geworden. Het is ook niet nodig om een tuinhuis volledig uit deze dure houtsoort te vervaardigen. Het gebruik van een andere houtsoort vermindert de stevigheid niet van uw tuinhuis. 

Eik maakt uw tuinhuis niet steviger, dit is een misverstand dat uit de wereld geholpen moet worden. Eik geeft natuurlijk wel een knappe look aan uw eiken tuinhuis. Eikenhout kan dus wel gebruikt worden om een constructie in bijvoorbeeld Noors vurenhout te verfraaien. Dat is dan ook wat Chalet Center u te bieden heeft. Constructies in oerdegelijk vurenhout, afgewerkt met eikenhouten steunpalen en bijhorende schoren.

Een alternatief voor een eiken tuinhuis : de Grandcasa country lijn

Bij het merk Grandcasa vindt u een volledige productlijn terug die een alternatief wil bieden voor de peperdure eiken tuinhuizen. De country lijn van Grandcasa stelt een aantal typische Engelse cottages voor met wolfsdak. Als optie kunt u hier kiezen voor eiken steunpalen van 14 x 14 cm en bijhorende schoren. Samen met het bijzondere Engelse concept zorgt deze optie ervoor dat er inderdaad het gevoel van een eiken tuinhuis heerst. Het eiken tuinhuis dat wordt gebruikt is Franse eik, vers gezaagd, winddroog en van “charpente” kwaliteit.

Veel gevraagd zijn bijvoorbeeld de “Jersey” en de “Queberon”. Dergelijke constructies worden tevens meestal uitgevoerd met zinken dakgoten. Het spreekt voor zich dat een eiken tuinhuis pas tot zijn recht komt met zinken dakgoten en aflopen. Daarom dat we dit ook toepassen in de country lijn.

Voor meer info over onze eiken tuinhuizen bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.