Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Chalet design op maat!

Vooraleer een chalet wordt geproduceerd, is er natuurlijk het design. Chalets van Grandcasa worden in alle mogelijke vormen en afmetingen ontworpen. Belangrijke randvoorwaarde is echter de technische haalbaarheid van het project. Bouwen en ontwerpen door middel van een blokhutsysteem moet immers rekening houden met een aantal wetmatigheden.  Lees meer

Met bijna 35 jaar ervaring wat betreft chalet design zijn wij natuurlijk goed geplaatst om aan al uw wensen te voldoen. Ontdek hier een aantal voorbeelden van design chalets!

Maak uw eigen design chalet

Elk chalet design begint met een eigen idee. Dit kan worden geconcretiseerd door een schets door u opgemaakt. Deze schets kan u voorleggen aan onze adviseurs die op basis van uw idee, samen met u de mogelijkheden aftasten om uw design chalet vorm te geven. Onze adviseurs zijn niet louter verkopers maar ook specialisten die technisch zeer goed onderlegd zijn in de mogelijkheden van blokhutbouw. U kan dus in alle vertrouwen bij hun terecht voor alle mogelijke vragen in verband met design chalets.

Wanneer u het eens bent over alle details en uitvoeringsmodaliteiten wordt een specifieke bestelbon gemaakt. Uiteindelijk zal uw design chalet worden afgeleverd met een gedetailleerde stuklijst waar alle onderdelen met naam en toenaam staan op vermeld. Tevens bevat deze lijst ook een driedimensionale tekening van uw constructie. Elk van onze design chalets wordt tevens geleverd met een basis handleiding die u door de voornaamste technieken leidt in verband met blokhutbouw.

Chalet design is dus een zeer persoonlijk proces waarbij u best wordt geholpen door specialisten. Onthoud vooral dat heel veel zaken mogelijk zijn en dat het vooral van uw voorkeur afhangt of iets wordt geconcretiseerd of niet. Kom zeker eens langs in één van onze filialen voor meer info omtrent design chalets.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC