Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Charme chalets geven u dat typische alpengevoel

Alles evolueert. Modernisme doet steeds meer zijn intreden, ook in de chaletwereld. Platte daken, eigentijdse constructies enzovoorts. De echte charme chalets geraken een beetje op het achterplan.  Lees meer

Echter Grandcasa heeft nog steeds een zeer populair gamma charme chalets. Zo is er den classic lijn, maar ook de recreatielijn van Grandcasa heeft een aantal typische charme chalets in het gamma. Zo denken we bijvoorbeeld aan onze Andorra en Monaco die trouwens ook standaard in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar zijn. Een schoolvoorbeeld van charme chalets zijn bijvoorbeeld onze Alegranza, reeds meerdere malen door diverse fabrikanten gekopieerd. Wilt u de originele versie dan moet u bij Chalet Center zijn. Wij zijn immers ook de enige die deze charme chalet op de juiste kwalitatieve manier kan produceren. Bent u niet zeker of u een originele Alegranza wordt aangeboden? Vraag dan naar uw authenticiteitscertificaat.

De Gracioza charme chalets

Een ander typisch voorbeeld van een charme chalet is de Gracioza. Dit is de grootste, meest omvattende van de Grandcasa charme chalets. Het is een qua uitzicht typische Zwitserse of Oostenrijkse alpen chalet, compleet met typische dakoversteek en balkon. Wilt u een Gracioza bekijken, contacteer dan Chalet Center.

Een ander voorbeeld van een charme chalet is de Moustique. Dit is één van onze oudste modellen en is goed voor 80 m² bebouwde oppervlakte. U merkt het dus, indien u op zoek bent naar een echte charme chalet, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als optie bij uw charme chalets kunt u trouwens ook kiezen voor open spanten. Dit voegt nog meer extra charme toe aan uw charme chalet. Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC