Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar een goedkope chalets?

Als vakantiehuisje, een chalet om in te wonen, of goedkope chalets als tijdelijk verblijf... Het is steeds een plek om op een aangename manier te genieten van rust en natuur. Dankzij onze ervaring in chaletbouw en massieve houtbouw hebben we een enorme know-how opgebouwd en maken we de blokhut/chalet van uw dromen. Ook goedkope chalets in standaard afmetingen behoren tot de mogelijkheden. Lees meer

Chalet Center is dé specialist in maatwerk. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner om uw chalet project te realiseren. Eén van de belangrijkste zaken bij de aankoop van een chalet zijn natuurlijk de prijzen. Chalets vindt u in alle mogelijke afmetingen. De chalet prijs zal hier natuurlijk door beïnvloed worden.

Kies zelf uw chalet prijs

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het juiste plan, de juiste indeling van uw chalet. Prijzen bepalen komt hierna en wordt heel erg bepaald door de gekozen opties en de gebruikte materialen. Op dit vlak kunt u gerust zijn, al onze constructies worden geproduceerd met liefde voor het vak en oog voor detail.

Indien u op zoek bent naar goedkope chalets, dient u wel met een aantal zaken rekening te houden. U moet zich vooreerst afvragen wat de herkomst is van uw chalet. Prijzen worden immers heel erg bepaald door de plaats van fabricage. Ook de kwaliteit wordt hier heel sterk door bepaald. U vraagt best steeds naar een certificaat van herkomst. Heel erg goedkope chalets, geproduceerd in Oost-Europa, kunnen u geen kwaliteitscertificaat aanbieden. Indien u dus chalet prijzen vergelijkt, dient u dit in uw achterhoofd te houden.

Een goedkope chalet kopen, kan eenvoudig in enkele klikken via onze website. Hier kan u ook onze chalet prijzen terugvinden. Wij adviseren u graag in de keuze van uw chalet die past bij uw wensen en behoeften. 

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC