Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Kwaliteitsvolle houten carports

Een houten carport van Grandcasa is robuust en past bij elke woningstijl. Grandcasa biedt u een uitgebreid gamma aan carports in hout aan een goede prijs. Alle carport hout is tevens PEFC gecertificeerd. Een carport van Grandcasa wordt tevens standaard geleverd met robuuste open spanten.  Lees meer

U kan dus zeker zijn als u voor deze carports kiest, dat u vele jaren kunt genieten van een kwalitatieve constructie. Een carport in hout behoudt tevens zijn uitstraling gedurende lange tijd.

Houten carports prijzen

Onze PEFC certificatie geldt voor alle carport hout. Carport prijzen zijn natuurlijk ook afhankelijk van de houtkwaliteit die wat betreft Grandcasa dus hoogstaand is. Voor wat betreft carports hout prijzen verwijzen wij u graag naar de Chalet Center verkooppunten. Chalet Center voorziet eveneens in zijn gamma een carport tuinhuis. Deze tuinhuis module is in verschillende afmetingen beschikbaar en past perfect onder onze plat dak carport.

Mensen die een houten carport kopen, zijn ook dikwijls op zoek naar een houten carport op maat. Grandcasa voorziet de mogelijkheid om carports en garages op maat te maken.

Carport bouwen in hout

Onze houten carports wordt vervaardigd met vurenhout. De steunpalen zijn uit grenen, drukgeïmpregneerd. Al ons carport hout is tevens PEFC gecertificeerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat het hout afkomstig is uit regio’s waar een bij wet geregeld bosbeheer geldt. Met een houten carport te koop van Grandcasa doet u dus tevens een milieubewuste aankoop. Als bewijs voor de herkomst van het hout kunt u steeds de KOMO certificaten aanvragen bij Chalet Center. Bovendien worden ook de houten carports geleverd met authenticiteitscertificaat, evenals alle andere Grandcasa constructies. Een houten zelf carport bouwen? Neem dan snel een kijkje in één van onze vestigingen of op onze online shop!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC