Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Carport plaatsen op maat

Een carport bouwen, is dit voor iedereen weggelegd? Voor een zelfbouw carport bent u alvast bij het goede adres. Onze houten carports zijn robuust en passen bij elke woningstijl. Grandcasa biedt u een uitgebreid gamma aan carports. Dakvorm en afmetingen kiest u geheel zelf uit ons ruim aanbod. Een carport van Grandcasa wordt tevens standaard geleverd met robuuste open spanten.  Lees meer

Ontdek hier hoe u zelf kunt een carport plaatsen!

U kan dus zeker zijn als u voor een Grandcasa zelfbouw carport kiest, dat u vele jaren kunt genieten van een kwalitatieve constructie die u voor tal van doeleinden kunt gaan gebruiken: carport tuinhuis, garage carport.. . Stevige dakbalken , schoren en een dakgootset met afvoerbuizen worden meegeleverd.

Carport op maat

Grandcasa is de specialist met betrekking tot carports op maat. Een plat dak carport maken op maat is mogelijk mits aan bepaalde randvoorwaarden wordt voldaan. Voor zadeldak carports hanteren wij een aantal vaste afmetingen waarvan wij niet wensen af te wijken. Een carport zelf maken loont in dit geval eigenlijk de moeite niet. Chalet Center kan met zijn merk Grandcasa perfect een zelfbouw carport aanbieden. En zo een carport prijs, valt ook nog eens reuze mee!

Zelf een carport bouwen: met wat rekening houden?

Vooreerst moet u beslissen hoe u de steunpalen van de carport wil verankeren. Er zijn verschillende mogelijkheden: bijvoorbeeld u kunt de zelfbouw carport verankeren in “stabilisé” of u kunt de carport op maat ook met metaalplaten verankeren op de klinkers van uw oprit. Een andere mogelijkheid is dat u de steunpalen van uw carport in de volle grond zet. In dit geval is het nodig ongeveer 60 cm diep in de grond te gaan. Op deze manier een carport maken en opbouwen is kinderspel. Neem snel een kijkje naar uw gewenste doe het zelf carport in één van onze vestigingen of op onze webshop!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC