Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Een kwalitatieve blokhut heeft kwalitatieve blokhutprofielen!

Chalet Center voert verschillende merken blokhutten : Grandcasa, Biancasa  en Den Buizerd. Al deze blokhutten worden gebouwd met een winddicht blokhutprofiel.  Er bestaan in de markt verschillende soorten blokhutprofielen die echter niet allemaal even  duurzaam zijn.   Lees meer

Blokhutten

Grandcasa blokhutprofielen

Een kenmerk van kwaliteitsvolle blokhutprofielen is  de hoge tand. Bij het merk Grandcasa is deze  zomaar eventjes 15 mm hoog  wat voor een extra stevige muurconstructie zorgt.  Bovendien is elk Grandcasa blokhutprofiel ook verticaal en horizontaal gefreesd. Dit zorgt ervoor dat de hoekverbindingen perfect op elkaar passen en dat de hoeken dus effectief winddicht zijn.

Er is tevens een onderscheid al naargelang houtdikte. Bij constructies tot 45 mm dikte  is er telkens één tand. Vanaf 56 mm werkt Grandcasa met 2 tanden van telkens 15 mm hoog. Dit zorgt wederom voor extra stevigheid. Bij eventuele  impregnatie is het ook zo dat  de hoekverbinding mee wordt geïmpregneerd, wat bij vele fabrikanten  niet het geval is.

Zijn kwalitatief blokhutprofiel  heeft Grandcasa vertaald in een  keurmerk : Force Plus.  Klik hier voor meer info in verband met  het Force Plus label !

Den Buizerd en Biancasa blokhutprofielen

Den Buizerd  constructies worden aangeboden in 28 mm en hebben eveneens een winddicht blokhutprofiel.  Biancasa  blokhutten worden aangeboden in 28 mm en in 45 mm. De blokhutprofielen van Biancasa bestaan ook uit verticaal en horizontaal gefreesde  hoekverbindigen.  Deze zijn eveneens winddicht.

Het blokhutprofiel van onze 3 merken  wordt tevens gekenmerkt door het V-profiel. De V- vorm onder –en bovenaan elke balk zorgt voor een versnelde afwatering van het regenwater. Kom snel eens langs in één van onze filialen of neem een kijkje op onze website voor ons gamma blokhutprofielen. Prijs en andere info vindt u hier terug!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC