Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Moderniteit door een blokhut met plat dak

Het aanbod van Chalet Center is zeer ruim. We bieden niet alleen 4 lijnen blokhutten aan, maar onze Grand Casa lijn bevat ook maar liefst 8 verschillende stijlen blokhutten: Classic (zadeldak 9°), Cosmos blokhut (plat dak), Mimas blokhut (plat dak), Country (zadeldak 42°), Cottage (zadeldak 42°), Royal (piramidedak), Design (piramidedak) en Colorado (zadeldak). Lees meer

Moderne Blokhutten

Voor elk wat wils dus! Chalet Center is een trendsetter, verschillende van onze modellen zijn echte toppers! Zo is de blokhut met plat dak momenteel bezig aan zijn opmars. Dit heeft meerdere redenen. Verschillende gemeenten en verkavelingen stellen strenge voorwaarden. Zo mag u bij het plaatsen niet hoger gaan dan een vastgestelde hoogte bij het bouwen van een blokhut. Plat dak en minder hoge zijmuren zijn hier dan de oplossing. Daarbij heeft een blokhut met plat dak een robuuste en moderne look, wat de dag van vandaag  een echte’ hype’ is. Ook neemt een blokhut met plat dak veel minder zicht weg. Dit kan zowel voor de eigenaars als voor de buren een pluspunt zijn.

Ook regenwater is geen probleem bij een blokhut met plat dak

Een blokhut met een plat dak heeft echter ook één nadeel, namelijk dat het regenwater op het dak kan blijven staan. Chalet Center zou echter Chalet Center niet zijn moesten we geen oplossing hebben voor blokhutten met plat dak. Zo zorgen wij ervoor dat zelfs op een blokhut met plat dak al het regenwater netjes via dakgoot en regenpijp wegloopt. Nieuwsgierig hoe we dit aangepakt hebben? Kom eens langs in één van onze filialen en overtuig uzelf!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC