Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Bent u op zoek naar een blokhut met luifel?

Bij Chalet Center vindt u een grote keuze aan blokhutten: kleine, grote, klassieke of eigentijdse blokhutten, een kleine of grotere blokhutten met luifel of zonder luifel, met een matglasdeur of een volhouten deur, en nog veel meer! Lees meer

Cottage Blokhutten

Iedereen vindt zijn gading tussen ons groot gamma blokhutten: een blokhut met luifel, een blokhut met overkapping, blokhutten met loungeruimtes, een garage-blokhut met overkapping…  Een blokhut met luifel vindt u bij elk van  onze merken.  Wij zijn vooral sterk in moderne blokhutten  met luifel. Wij denken dan aan onze cosmos lijn en de welbekende mimaslijn. Ook in Biancasa hebben wij een moderne blokhutten met luifel die trouwens heel erg bekend zijn bij het grote publiek. Wij denken hier aan de Yasmina.

Gebruik uw blokhut met luifel functioneel

Een blokhut met overkapping, of een blokhut met luifel, kan zeer multifunctioneel gebruikt worden: als stapelplaats, lounge, barbecue-ruimte of zelf als carport. Elke blokhut met overkapping heeft daarenboven zijn eigen karakter en eigen stijl. Classic, Cosmos, Cottage Deco-design, en nog vele andere stijlen. Elke blokhut uit onze Grandcasa lijn kan daarenboven steeds aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. 

Een  blokhut met  luifel vindt u echter niet alleen in de moderne lijnen, maar ook bijvoorbeeld  in  onze cottage  constructies en zelfs in onze Royal blokhutten. Een blokhut met luifel komt volledig tegemoet aan de nieuwe outdoor – indoor trend.  Mensen  gaan van hun tuin een extra leefruimte maken.  

Neem eens een kijkje op onze website of kom eens langs in één van onze filialen, wij staan steeds te uwer beschikking voor meer info omtrent onze blokhutten met luifel.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC