Pure kwaliteit bij Biancasa blokhutten

Bent u op zoek naar een tuinhuis, blokhut of tuinschuur? Bij Chalet Center vindt u standaard Biancasa blokhutten tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Biancasa  is een blokhutmerk dat speciaal is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag van de Benelux klanten naar kwalitatieve blokhutten tegen een zeer scherpe prijs. Het Biancasa gamma bestaat uit vier productlijnen.

Biancasa Blokhutten: traditioneel

Dit zijn 28 mm blokhutten met een zadeldak constructie.  Deze blokhutten zijn standaard uitgevoerd met een 4-delige metalen stormbeveiliging, een aluminium verluchtingsrooster en  zwart dakleder. Alle typische modellen vindt u in dit gamma. Populair is de de Mira, de Laura en de Xavina.

Biancasa Blokhutten: Modern

Zoals de naam het al doet vermoeden, hebben deze 28 mm  Biancasa blokhutten een plat dak. Standaard dakbedekking is evenzeer zwart dakleder. Als optie kan hier EPDM rubber gekozen worden. Meest populaire constructies zijn hier Yasmina, Anthonia en Helena. 

Biancasa Blokhutten: Rustiek

Dit zijn Biancasa blokhutten met een aparte dakconstructie : of een 42° cottage dak, of een frans dak. Meest charmante en verkochte constructies zijn de Daria en de Sola.

Biancasa Blokhutten: Robuust

Deze Biancasa blokhutten worden gefabriceerd met 45 mm dik massief vurenhout. Kwaliteit verzekerd. Heel erg populair in dit gamma zijn een aantal 45 mm garages zoals de Mirna en de Yadira. De dikte van de wandbalken garanderen u een levenslang blokhutgenot.

Alle Biancasa blokhutten  zijn tevens PEFC gecertificeerd en worden aangeboden met een garantie van 5 jaar op productie –en constructiefouten. Het dient nog te worden vermeld dat de ramen en deuren van de Biancasa blokhutten allen voorzien zijn  van afdichtingsrubbers en van echt 4 mm  dikke glaspartijen. Optioneel kunt u bij de Biancasa blokhutten evenzeer een houten vloer bestellen. Ook kunt u opteren voor een bijkomende stapelplaats.

Biancasa blokhutten worden  tevens geleverd met authenticiteitscertificaat. Op deze manier bent u zeker dat uw Biancasa blokhut volgens Westerse standaards werd  gemaakt en niet afkomstig is van Oost-Europa.

Voor meer informatie kan u steeds terecht in één van onze filialen of op onze website.