Veilige babyschommel van Castaer

Zoekt u een babyschommel voor veilig schommelplezier voor uw kleine spruit? Dan zit u goed bij het merk Castaer. Dit biedt u onder andere een uitgebreid gamma babyschommels. Bovendien is een baby schommel van Castaer CE gekeurd betreffende veiligheid voor particuliere doeleinden. 

Bij een babyschommel hoort natuurlijk ook een schommelstoel. Baby, volwassen of adolescent, iedereen apprecieert een baby schommelstoel.

Een babyschommel van Castaer is steeds gefabriceerd uit robuust vierkant hout dat tevens PEFC gecertificeerd is. Hierdoor is het ook heel wat duurzamer en esthetischer dan rondhouten speeltuigen. Rondhout heeft namelijk meer de neiging om droogscheuren te vertonen. Vierkanthout is hier veel beter tegen bestand.

Accessoires babyschommels

Onze houten babyschommels van Castaer bieden u een ruime keuze wat betreft babyzitjes en kinderschommelzitjes. Zo hebben we bijvoorbeeld het kinderschommelzitje uit PVC, 2-delig, ook een verstelbaar babyzitje groeimodel bestaande uit 3 onderdelen , en het kunststof babyzitje bestaande uit HDPE plastic met Velcro veiligheidsriem. Op deze manier kunt u uw kind in alle fasen van het baby en kleuter zijn laten genieten van zijn eigenste babyschommel van Castaer.

CE keuring betreffende veilig gebruik van de babyschommel

Deze keuring is verplicht in Europa. De speeltuigen, babyschommels en dergelijke, worden gedetailleerd getest door bevoegde instanties: stevigheid van constructies, ruimte tussen planken en treden is allemaal gereglementeerd. Vraag steeds naar dit certificaat. Veel fabrikanten claimen immers dat zij in orde zijn met deze wetgeving, maar kunnen geen CE keuringscertificaat voorleggen. Zij zijn dus niet in orde met de wetgeving en uw baby of kind kan dus niet in alle veiligheid gebruik maken van deze baby schommel.

Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.