Zekerheid met een authenticiteitscertificaat

Chalet Center voert  meerdere  merken blokhutten en tuinhuizen. Elk merk wordt geleverd  met een authenticiteitscertificaat. Wat houdt dit in?

Een authenticiteitscertificaat is eigenlijk een  certificaat van herkomst. Op deze manier willen wij u zekerheid bieden dat  bijvoorbeeld uw Grandcasa blokhut  een  originele productie is van onze firma en dat deze blokhut geproduceerd werd in de Benelux volgens het principe van winddichte blokhut profielen, ons zogenaamd Force Plus kwaliteits label. Dergelijk  kwaliteitslabel garandeert tevens de herkomst  en de kwaliteit van het hout.  De blokhutten van het merk Grandcasa zijn tevens PEFC gecertificeerd.

Een blokhut certificaat van herkomst geeft u zekerheid dat uw blokhut geproduceerd is volgens een Westers kwalitatief productieproces en doormiddel van kwalitatief hout, gerooid op een milieubewuste manier.  De blokhut authenticiteitscertificaten hebben we ontwikkeld omdat er in de markt heel wat goedkope maar weinig kwalitatieve  producten te koop zijn , geproduceerd in Midden Europa en/of Oost-Europa  volgens een bedenkelijk productieproces en met weinig kwalitatief hout. Op slinkse wijze wordt de ware kwaliteit verdoezeld maar na enige tijd krijgt de klant te maken met de  dramatische gevolgen van zijn keuze. Hier willen wij  toch een onderscheid maken in de markt en de mensen duidelijk maken dat er ook een kwalitatief alternatief is.

Met een blokhut certificaat van herkomst bent u zeker dat uw blokhut is gefabriceerd volgens de regels van de kunst  en met kwaliteitsmateriaal.  Koop daarom een blokhut met certificaat van herkomst.  Uiteindelijk gaat u dit minder kosten. Wees op uw hoede voor goedkope copies uit Oost-Europa. U weet veelal niet wat u koopt en jaren later zit u met de gebakken peren.